Fyrværkeri

Holstebro, Randers, Struer og Aalborg

Fyrværkeri

Fuldend dit arrangement med et storslået festfyrværkeri!

Ilbjerg Fyrværkerifabrik er specialiseret i skræddersyede festfyrværkerier. Vi leverer fyrværkerishows til alle former for arrangementer – uanset om der skal være bryllup, fødselsdag, byfest eller stort sportsarrangement skaber vi et festfyrværkeri, der gør dit arrangement uforglemmeligt.

 

Få mest for pengene – og fleksible fyrværkere!

Hos Ilbjerg Fyrværkerifabrik får du et storslået fyrværkeri, der er tilpasset dit arrangement til en god pris. Et festfyrværkeri kan man ikke sætte en standardpris på – så giv os et kald og få et godt tilbud på et festfyrværkeri, der lever op til dine krav og forventninger.

 

En anden fordel ved at vælge Ilbjerg Fyrværkerifabrik er, at vi altid er fleksible med affyringstidspunktet. Skal vi for eksempel fyre af til et bryllup, venter vi gerne en ekstra halv time til alle talerne er holdt – så fyrværkeriet kommer, når det passer ind i dit arrangement og ikke til den tid, der passer os.

Mange års erfaring – fra alle typer arrangementer

Igennem mere end 15 år har vi sammensat festfyrværkerier til et utal af arrangementer såsom:

  • Bryllupper
  • Fødselsdagsfester
  • Byfester
  • Firmafester
  • Jubilæer
  • Festivaler
  • Sportsbegivenheder

Vi har erfaring med afskydning fra mange forskellige typer pladser, herunder også erfaring med at tilpasse fyrværkeriet til pladser, der normalt anses for at være for små til den slags aktiviteter.
Vi har et godt samarbejde med de forskellige beredskaber, og vi indhenter alle de tilladelser, der skal til. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte hvordan dit fyrværkeri skal se ud – og så lægge hovedet tilbage og nyde showet.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Leveret af