Spektakulært indendørs fyrværkeri

Vi er eksperter i at levere indendørs fyrværkerishow – også kaldet scene fyrværkeri. Vi skaber et spektakulært show, tilpasset dine ønsker og dit arrangement. Uanset om der er tale om et privat eller offentligt arrangement, leverer vi et indendørs fyrværkeri, der sikrer, at dit arrangement bliver uforglemmeligt.

Sæt dit eget præg på showet

Vi sætter en ære i at forkæle vores kunder med fantastiske fyrværkerioplevelser. Du får muligheden for at være med til at sammensætte showet og beslutte hvilke elementer, der skal indgå, samt hvilke farver fyrværkeriet skal holdes i.

Fleksible fyrværkere og konkurrencedygtige priser

Ilbjerg Fyrværkerifabrik leverer storslået fyrværkeri, tilpasset dit arrangement, til konkurrencedygtige priser. Ved indendørs fyrværkeri er det umuligt at fastsætte en standardpris – giv os et kald for at høre mere om krav til lokalerne og samtidig få et godt tilbud.

Vi er altid fleksible med affyringstidspunktet, uanset hvilken type arrangement, der er tale om. Drejer det sig for eksempel om et fyrværkerishow til et bryllup, har vi intet imod at vente en ekstra halv time med at fyre af – således at fyrværkeriet skydes af, når det passer ind i dit arrangement, og ikke når det passer os.

Mere end 15 års erfaring

Vi har sammensat festfyrværkerier igennem mere end 15 år og har blandt andet leveret indendørs fyrværkeri til:

  • Teaterforestillinger
  • Bryllupper
  • Herning100 – 100 års jubilæum som købstad
  • Aabenraa Ringridning - konfetti i kæmpe telt
  • Haribo produkt præsentation

Ilbjerg Fyrværkerifabrik samarbejder tæt med de forskellige beredskaber, og vi indhenter altid alle de nødvendige tilladelser. Du skal blot beslutte dig for, hvordan dit fyrværkeri skal se ud – og så sørge for at nyde showet.