Individuelle fyrværkerier til gode priser

Ilbjerg Fyrværkerifabrik blev grundlagt i 1995 af Kjeld Nørgaard Jørgensen, som er uddannet fyrværker. Siden har virksomheden leveret individuelle og spektakulære festfyrværkerier til alle former for arrangementer.

Vi tilpasser fyrværkeriet efter dine ønsker og sørger for, at affyringstidspunktet ligger på det helt rette tidspunkt i forhold til dit arrangement – også hvis det kræver, at vi skal vente en halv time længere end oprindeligt aftalt.

Et skræddersyet festfyrværkeri kan gøres billigere end du tror – giv os et kald og få et uforpligtende tilbud – eller udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 

Vi tager hånd om alt i forbindelse med fyrværkeriet

Vi har mange års erfaring med afskydning på alle typer pladser, og vi har et tæt samarbejde med alle involverede beredskaber. Vi indhenter alle de tilladelser, der skal til for at affyre et festfyrværkeri og al transport af fyrværkeri sker i henhold til reglerne for transport af farligt gods. Det eneste du som kunde skal gøre, er at nyde vores show – og glæde dig til gæsternes respons.